Rino

Ull, tubsjal Mörkröd

Ny produkt

439kr inkl.

önskelista

Mer information

Stor mysig tubsjal från svenska Mariedal design.
Tubsjalen kan användas på många sätt. Förutom att bära den runt halsen så kan du även dra ner den över axlarna så att den blir lite som en poncho eller upp över huvudet.
Ullen är mjuk. Jag får ofta frågor om den sticks och någon enstaka kund har tyckt den men de allra flesta upplever den som mjuk. Många återkommer och beställer den i fler färger efteråt!

Färg: mörkröd

Material: 100% ull
Stickad i Alingsås. 

Längd ca 80 cm. Omkrets ca 130 cm.

Skötselråd:
Av hänsyn till miljö och kund är sjalarna inte malbehandlade. Ullfibern är fet och smutsavvisande och har förmågan att till stor del rengöra sig själv, varför vi främst rekommenderar vädring då plaggen behöver fräschas upp.
När tvätt är nödvändig är handtvätt 30 grader och centrifugering bäst. Tänk på att sträcka ut det tvättade plagget till ursprunglig storlek och plantorka.

Sjalens fållar är öppna, men då kanten rullar upp sig skyddas fållen inuti rullen och hindras på så sätt att rivas upp. Dra inte i några trådar utan bara skaka tubsjalen så att kanten börjar rulla sig. Skulle tyget redan börjat repa upp sig går det att helt sonika klippa av 1-2 cm och börja om från början.

18 other products in the same category:

Our last Google reviews