Rino

Floryd Hjortron. Fjärilsklänning. L-XXL

Ny produkt

Floryd + Rino

Mer detaljer

899kr inkl.

-40%

1 499kr inkl.

önskelista

Mer information

Floryd + Rino 

Man skulle kunna kalla detta samarbete en supermatch eller en sagolik kärlekshistoria. I en kärlek till färg, mönster, lek, feminism och kvinnligt företagande möts FLORYD (My Floryd Welin) och RINO (Carina Lindgren). Båda lekfulla och kvinnliga företagare med färgstarka produkter. Det svenska klädvarumärket RINO tillverkar och säljer färgglada kläder med lång hållbarhet, där lekfull slow fashion står högt i kurs. Detta var en perfekt samarbetspartner för FLORYD. Klännings modellen Fjäril skapad av Rino andas 70 tal och möter omsorgsfullt Floryds mönster med inspiration från naturen och 60-70-talet. En ledig rymlig modell som passar de flesta kroppar. Dessa klänningar säljs endast i en begränsad upplaga.

Mönstret Hjortron är inspirerat från den svenska naturen och 60-talet. 

Långklänning med rundskurna slitsar i sidorna. Klänningen är lös men går att dra åt till önskad midjevidd med ett genomgående knytskärp. Knytet gör att klänningen på samma gång ger ett fladdrigt men ändå format intryck.
V-ringad både fram och bak.

Välj din vanliga storlek. För referens: Jag och My har S/M på bilderna. Jag är 171 cm lång. Emmy har storlek L/XL och Jenny har storlek XXL. Jenny är 153 cm lång.

Design tyg: Floryd
Design klänning: Rino

Material: viskos, öko-tex

Tvättas i 30 grader. Ej torktumling.
Tillverkad i Europa.

30 other products in the same category:

Our last Google reviews