Rino

Svart kimono i linne

Ny produkt

Svart kimono i linne

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

1 299kr inkl.

önskelista

Mer information

Kimono i linne med skön tyngd   

Älskar det här tyget i tung svart linne/viskos-mix. Gillar tyngden, gillar smidigheten, gillar strukturen. Kimonon funkar lika bra som höst/vår-kappa som inne-kofta och snyggjacka. På jobbet, ute eller hemma.

Kimonon är i en raktskuren modell med raglanärm i trekvartslängd.
Bälte att knyta i midjan för den som vill men är precis lika fin att bära som en öppen kaftan. Jag brukar låta knytskärpet hänga i hällorna eller knyta den löst bak.
Oavsett om du har något färgstarkt under eller bara jeans eller leggings så känner du dig tjusig i kimonon.

Just den svarta kimonon har ett lite tjockare tyg och blir nästan som en kappa. Tyget har tyngd och samtidigt smidighet. En blandning av linne och viskos ger linnets fina struktur och levande känsla och viskosens mjukhet och följsamhet.

Kimonon är flexibel storleksmässigt. Du kan ofta både gå upp och ner i storlek i denna, åtminstone om du vill använda den öppen. Bredd på kimonon när framstyckena ligger kant i kant (ej omlott): S/M 116 cm. L/XL 128 cm. 2XL 143 cm

Tvättas i 30 grader. Ej torktumling. Stryk på låg värme. Krymper något. Blir skrynklig på ett fint sätt efter tvätt, som att strukturen fördjupas. Hängtorka gärna.
Material: linne/viskos.

Generella tvättråd. Tvätta inte oftare än nödvändigt med tanke på miljö och plagg. Vädra gärna och undvik för höga temperaturer samt för hög centrifugering. <3

30 other products in the same category:

Our last Google reviews